قالب وبلاگ

سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

مروز قصد داریم که چند هاست رایگان را به شما معرفی کنیم که به وسیله آنهابتوانید فایل هایتان را آپلود کنید.

اولین هاستی که می خواهم به شما معرفی کنم سایتی است که 300MB فضا را به شما ارائه می دهد . میزان محدودیت آپلود هر فایل تا سقف 100MB است. البته این سایت این میزان فضا را در صورت عضویت در اختیار شما قرارمی دهد. لذا باید ابتدا در سایت عضو شوید . برای عضویت در سایت اینجا کلیک کنید. این سایت فیل های شما را به مدت یک ماه در سرور خود ذخیره می کند و پس از آن فیل ها پاک می شوند.
www.files-upload.com


Turbo Image Host
این سایت برای آپلود عکس ها ساخته شده است و برای این کار نیاز به هیچ ثبت نامی ندارید. فقط کافی است که عکس مورد نظرتان را در سایت گذاشته و آپلود کنید.این سایت لینک عکس هایتان را به چهار صورت ارائه می دهد. یکی برای لینک دادن به سایت ها و بلاگ ها -یکی دیگر برای ایمیل دادن این لینک به دوستان و معرفی آن-و دوتا هم برای استفاده در فروم ها
http://www.turboimagehost.com/


Turbo Upload
این سایت با سایت قبلی در یک مجموعه قرار دارند و شما میتوانید فایل هایتان را تا سقف 70MB آپلود کنید. در کل سایت جالبی برای آپلود های ضروری به نظر می رسد!
http://www.turboupload.com/
این هم از آن سایت هایی است که برای آپلود کردن شما می توانید هم عضو شوید و پول ندیهید و فیل آپلود کنید و هم عضو شوید و پول بدهید! ولی انصافآ برای عضویت در سایت سوالات مضخرفی! میکند و اطلاعات بی جا و اعصاب خورد کنی را می خواهد!.در کل امکانات خیلی خوبی را برای شما فراهم می کند. مثلآ اگر بخواهید به صورت مجانی فایل آپلود کنید به شما سرویس های زیر را ارائه می دهد:
1GB فضای رایگان برای آپلود فایل هایتان
امکان دانلود فایل های آپلود شده  تا 5میلیون بار در هر ماه
امکان آپلود فایلهایتان تا سقف 50MB
در کل هاست بسیار جالبی است. به شما توصیه می کنم که حتمآ در این سایت عضو شوید.

www.fileden.com



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1333
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

ابتدا به آدرس زیر بروید :

 

http://pages.google.com

( البته توجه داشته باشید که باید یک اکانت جیمیل داشته باشید . )

برای ثبت نام در جیمیل بدون دعوتنامه می توانید به آدرس زیر مراجعه کنید :

https://www.google.com/accounts/NewAccount?service=mail&t=618c447c-47aba9b3-1acb0a6c9d8596f9af0f&continue=http%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2Fe-11-10402aaed2725fa098338eef13f672d-f737bffe8a9c2198ed1b07576c7cf8ebe698792e&type=2

وقتی نام کاربری و پسورد خود را که در جیمیل دارید وارد می کنید وارد صفحه جدیدی

می شوید . در این صفحه توضیحات مختصری راجع به این امکان جدید گوگل گفته شده است .

 

ادامه...


در پایین صفحه تیک گزینه " I have read and agree to these Terms and Conditions "

را بزنید و روی دکمه " I'm ready to create my pages" کلیک کنید .

حالا شما وارد صفحه اصلی شده اید .
در اینجا می توانید به راحتی صفحات وب بسازید و از آنها لذت ببرید

در ضمن یکی از مهمترین و جالب ترین و بهترین سرویسی که در این سرویس هست

امکان آپلود عکس و فایل است

این سرویس به شما 100 مگ فضا برای آپلود فایل می ده .


امکانات آپلود فایل در این سرویس :
سرعت زیاد در آپلود کردن فایل
مدیریت راحت
دادن لینک مستقیم برای فایل
بدون محدودیت دانلود ( گزارشی فعلا خلاف این حرف نشده است ! )
داشتن امکان resume
دانلود با سرعت بال



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1416
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
وقتي شما يك سايت را از مرورگر خود درخواست مي‌كنيد، در حقيقت در حال دانلود يك فايل هستيد كه مي‌تواند يك فايل صفحه وب با فرمت HTML، يك فايل تصويري مثلا با فرمت GIF و يا يك فايل صوتي مثلا با فرمت MIDI و يا تركيبي از آنها باشد. اين فايلها در كامپيوتر شما بارگذاري (Download) شده و از طريق مرورگر وب (Web Browser) به شما نشان داده مي‌شوند. هرگاه كه شما فايلي را دانلود مي‌كنيد، داده‌ها در مسيري به سمت شما منتقل مي‌شوند كه به اصطلاح به آن Data Transfer مي‌گويند.
براي مثال اگر شما صفحه‌اي را با حجم يك كيلوبايت (1kb) يا 1024 بايت دانلود مي‌كنيد، دقيقا به همان مقدار يعني يك كيلوبايت داده را از سرور آن سايت به كامپيوتر خود منتقل كرده‌ايد. اين مقدار براي حجمهاي ديگر به ترتيب زير است: KB Kilo Byte 1,024 MB Mega Byte 1,048,576 GB Giga Byte 1,073,741,824 پهناي باند يا Bandwidth پهناي ارتباطي است كه داده ها از طريق آن و از فضاي وب شما انتقال مي‌يابند. يك بازديد از صفحه 100 كيلوبايتي به همان مقدار پهناي باند مصرف مي‌كند كه 100 بازديد از يك صفحه يك كيلوبايتي. پس هنگام انتخاب يك ميزبان براي سايت خود همواره به اين نكته و پهناي باندي كه لازم داريد، توجه داشته باشيد. چه مقدار نياز داريم؟ تصور كنيد كه سه فرد داريم كه آنها را به ترتيب شماره 1، 2 و 3 مي‌ناميم. هر سه نفر 1،000،000 ريال پول دارند و مي‌خواهند كه آن را در يك فروشگاه خرج كنند. فرد شماره 1، تعداد زيادي وسيله با قيمت پايين براي هر يك از آنها خريداري مي‌كند. فرد شماره 2، تعداد كمتري وسيله نسبت به فرد شماره 1 اما با قيمتهاي متوسطي مي‌خرد. فرد شماره 3، چند وسيله بيشتر نمي‌تواند بخرد. چون براي هر يك قيمت زيادي پرداخت كرده است. اجازه دهيد موارد فوق را براي سايت و پهناي باند شبيه‌سازي كنيم. در نظر بگيريد كه مقدار موجودي هر يك همان پهناي باند است و وسايل خريداري شده اجزاي سايت و يا به عبارت ديگر فايلهاي آن هستند: فرد شماره 1، سايتي با فايلهاي و تصاوير كم حجم طراحي كرده، در نتيجه تعداد بازديد بيشتري از سايتش مي‌تواند صورت بگيرد. فرد شماره 2، داراي سايتي با فايلها و تصاوير كم و بيش حجيمي است كه به همان نسبت تعداد كمتري بازديد باعث مصرف پهناي باند آن سايت مي‌شود. فرد شماره 3، سايت مناسبي طراحي نكرده چون فايلها و صفحات سايتش بسيار حجيم بوده و با تعداد كمي بازديد از سايتش تمام پهناي باندش را مصرف مي‌شود.
معني اين مطالب چيست؟ مثالهاي بالا نشان مي‌دهد كه براي يك پهناي باند ثابت مي‌تواند تعداد بازديدهاي متفاوتي وجود داشته باشد كه با دانلود فايلهاي آن سايت در هر بار بازديد نسبت مستقيم دارد. بدين ترتيب كه يك بار دانلود براي صفحه‌اي با حجم زياد، تعداد بازديد كمتري را براي يك پهناي باند ثابت به دنبال خواهد داشت. مقدار پهناي باندي كه يك سايت مصرف مي‌كند به عوامل متعددي بستگي دارد. شما بايد انواع فايلهايي را كه بازديدكنندگان دانلود مي‌كنند، در نظر بگيريد. پهناي باند نامحدود وقتيكه شما يك پيشنهاد براي انتخاب ميزبان (Host) داريد كه گفته است پهناي باند نامحدودي در اختيارتان قرار مي‌دهد، احتمالا شما به طور دقيق به دنبال اجراي مفهوم پهناي باند نامحدود بر روي سايت خود هستيد. اما هيچ ميزباني نمي‌تواند يك پهناي باند نامحدود را در اختيارتان قرار دهد. اگر واقعا اين امكان‌پذير باشد كه شما بتوانيد پهناي باند نامحدودي براي سايت خود و با اين مبالغ ناچيز تهيه كنيد، به چه علت سايتهاي ياهو و يا مايكروسافت خود را بر روي اين ميزبانها منتقل نمي‌كنند؟ شما متوجه خواهيد شد كه هيچ چيز نامحدودي وجود ندارد. به عبارت ديگر اينگونه تعريفها نسبي هستند و براي دوره‌اي خاص مفهوم دارند. در برابر اين ادعا، يكي از حالات زير را پيش رو داريد:
1- سايت شما در يك بازه داراي پهناي باند نامحدود است: تعداد زيادي از هاستها مشمول اين حالت هستند. اگر سايت شما مثلا كمتر از 5 گيگابايت در ماه را مورد استفاده قرار مي‌دهد، اصطلاحا به شما گفته مي‌شود كه شما پهناي باند نامحدود داريد. ممكن است كه پس از مدتي ترافيك سايت شما بيشتر از بازه مشخص‌شده شود و اين شما را مجبور خواهد كرد كه به هاست ديگري اسباب‌كشي كنيد. به‌عبارت ديگر، نامحدود در بازه مشخص.
2- پهناي باند مشروط: در اين حالت هاست شما به شرطي پهناي باند نامحدود در اختيارتان مي‌گذارد كه شما قبول كنيد فايلهاي صوتي همچون mp3، فشرده مثل zip و tar، اجرايي مانند exe و تعدادي ديگر از فرمتهاي معمول بزرگتر از حد استاندارد يك فايل گرافيكي يا HTML را استفاده نكنيد. بعلاوه، آنها اغلب از شما مي‌خواهند كه تمامي فايلهاي شما روي فضاي خودتان مصرف شوند و شما نمي‌توانيد اجازه دهيد كه سايتهاي ديگر لينك مستقيمي به فايلهاي شما داشته باشند.
3- كذب محض: در برخي از موارد آنها چيزي را تبليغ كرده اند كه هيچگاه توانايي انجام آنرا ندارند. آنها معمولا چيزي شبيه اين را مي‌گويند: «ما نتيجه را تضمين نمي‌كنيم». و در صورت محبوبيت سايتتان شما خواهيد ديد كه پهناي باند مورد نظر برايتان غيرقابل دسترس است. تعداد زيادي از سايتها مفاد قرارداد خود را ناديده گرفته و به راحتي موانعي را در مقابل شما ايجاد مي‌كنند. تعداد اندكي از آنها اين عدم دسترسي را جبران كرده و يا وجه‌تان را به شما مسترد مي‌كنند. البته هاستهاي دسته سوم نمي‌توانند مدت زيادي در رقابت پايدار بمانند مگر اينكه سيا*ست خود را قبل از ازدياد مشتريهايشان عوض كنند. چرا برخي از هاستها تبليغات دروغ انجام مي‌دهند؟ پاسخ اين سوال ساده است. آنها اينكار را مي‌كنند چون رقبايشان هم همين شيوه را در پيش گرفته‌اند. آنها گمان مي‌كنند كه بسياري از كاربرانشان بسيار كمتر از آنچه كه درخواست كرده‌اند، پهناي باند احتياج دارند و به همين دليل هيچگاه متوجه محدوديت پهناي باند خود نخواهند شد.

در حقيقت بسياري از كاربران هم درك درستي از پهناي باند ندارند. آنها تنها مي‌بينند كه يك هاست انها را در پهناي باند محدود كرده و ديگري آنرا به مقدار نامحدود ارائه مي‌دهد و تنها به همين علت دومي را انتخاب مي‌كنند. از زاويه آمار، بيشتر سايتها كمتر از 500 مگابايت و يا به عبارتي 5/0 گيگابايت در ماه پهناي باند مصرف مي‌كنند. در صورتيكه شما mp3 و يا نرم‌افزار خاصي را براي دانلود در سايت خود قرار نداده باشيد، نبايد نگران پهناي باند خود باشيد. و به اين دقت كنيد كه اگر هاستي در تبليغات خود مدعي پهناي باند نامحدود باشد، راه خاصي هم براي اثبات دروغ وي موجود نيست. تفاوت بين پهناي باند (Bandwidth) و انتقال داده (Data Transfer) جيست؟ اين دو مفهوم در بسياري از موارد مترادف هستند و هر دو تصور يكساني را در ما برانگيخته مي‌كنند. بطور خلاصه، هر دو با مقدار داده‌اي كه شما به صورت فايل روي سايتتان آپلود كرده‌ايد بستگي دارند. كاربران سايت شما را مرور كرده و با اين كار فايلها يا ايميلها (در صورتي كه شما از هاستتان براي خدمات ايميل استفاده مي‌كنيد)، را از هاست دانلود مي‌كنند.
و اما تفاوت... بگذاريد با يك مثال مساله را كمي روشن‌تر كنم. تصور كنيد كه يك ارتباط اينترنتي مانند يك لوله آب و داده‌ها همان آب است. پهناي باند در اين مثال به ضخامت لوله اطلاق مي‌شود. هر گاه سخني از انتقال داده نامحدود (Unlimited data transfer) به ميان مي‌آيد، درست به مانند اين است كه به شما بگويند شما مي‌توانيد از يِك لوله باريك هر چقدر كه مي‌خواهيد آب بنوشيد ولي در عمل شما نمي‌توانيد آب زيادي از همچنين ضخامت كمي بنوشيد. در صنعت هاستينگ، پهناي باند بسيار پربهاست و اطلاق عبارت نامحدود درباره آن ممكن نيست. دزدي از پهناي باند در بسياري از سايتها فايلهاي گرافيكي و يا صوتي قرار دارد. فرض كنيد كه وب‌مسترسايت ديگر از تصوير و يا صوت موجود در سايتتان خوشش آمده باشد. ممكن است كه او با بدست آوردن آدرس آن فايل (مثلا با گرفتن properties از آن) همان فايل را در ميان صفحات خود جاي دهد. با اين كار هر بار كه سايت او مرور مي‌شود، فايلهاي مورد نظر از هاست شما به مرورگر فرد بازديدكننده هدايت مي گردد. با اينكار بدون آنكه كسي از سايت شما بازديد كرده باشد، شما مقداري از پهناي باند خود را از دست داده ايد. به اين كار (كه در بسياري از موارد ناآگاهانه صورت مي‌گيرد)، دزدي پهناي باند يا Bandwidth theft مي‌گويند. براي جلوگيري از اين مساله بهترين راه اين است كه از طريق ايميل با وب‌مستر آن سايت تماس گرفته و از وي خواهش كنيد كه فايل مورد نظر را بر روي هاست خود منتقل كرده و آدرس آنرا به هاست خود تغيير دهد.


:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1340
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

امروزه اکثر وبلاگ‌های معروف فارسي‌زبان دات کام هستند. به اين معنا که داراي دامين و فضاي اختصاصي براي وبلاگ خود مي‌باشند! البته بايد متذکر شد که هنوز وبلاگ‌های مفيد و جالبي نيز هستند که بر روی سرويس‌دهندگان رايگان وبلاگ قرار دارند. به طور کلي شما وقتي که دامين و فضاي اينترنتی مخصوص به خود را خريداری مي‌کنيد و يا به اصطلاح «دات کام مي‌شويد» اختيارات بسيار بيشتری در مديريت وبلاگ خود دارد. به طور مثال مي‌توانيد از برنامه‌ي دلخواه خود براي مديريت وبلاگ استفاده کنيد، عکس‌هاي وبلاگ را بر روي فضاي اختصاصي خود قرار دهيد و نگران از کارافتادن موقت يا دائم سرويس‌دهندگان رايگان وبلاگ نباشيد، چون از اين پس خودتان سرويس‌دهنده وبلاگ خودتان هستيد.


قدم اول انتخاب يک Domain مناسب است. به جرات می‌توان گفت انتخاب يک دامين مناسب و مرتبط با سايت يا وبلاگ‌تان، مهم‌ترين و حساس‌ترين قسمت کار است. چرا که

در دنياي اينترنت شما را با دامين‌تان مي‌شناسند. در انتخاب دامين‌ هم بايد دقت کافي به خرج دهيد و يک اسم مناسب انتخاب کنيد. برخي از نکاتي که در انتخاب يک دامين مناسب بايد مد نظر قرار گيرند، عبارت‌انداز:


1- دامين حتي‌الامکان کوتاه باشد،‌ يعني از تعداد حرف کمتري تشکيل شده باشد.
2- سعي شود که اسم معناداري به عنوان دامين انتخاب شود. اين‌گونه دامين‌ها خيلي بهتر از دامين‌هايي که از کنارهم قرار گرفتن حرف اول چندين کلمه تشکيل مي‌شود، در ذهن افراد باقي مي‌ماند.
3- پسوند مناسب را براي دامين خود انتخاب کنيد. در بيشتر موارد پسوند com. براي وبلاگ‌ها مناسب مي‌باشد. (ولي ممکن است بسته به شرايط و محتواي وبلاگ، بهتر باشد که پسوند‌هاي ديگري مانند net. يا ir. را براي وبلاگ خود برگزينيد)


پس از اينکه دامين خود را انتخاب کرديد، بايد مطمئن شويد که اين دامين قبلا توسط شخص ديگري، ثبت نشده است و يا به اصطلاح آزاد است. براي اين‌کار مي‌توانيد از سايت‌هايي مانند Domain.com يا Register.com استفاده کنيد. به اين صورت که پس از ورود به يکي از اين سايت‌ها، دامين انتخابي خود را در باکس مربوطه وارد کنيد و دکمه جستجو را فشار دهيد. در صفحه بعد به شما اعلام مي‌شود که اين دامين آزاد است يا خير. همچنين در صورتي که دامين قبلا توسط شخص ديگري ثبت شده باشد، با کليک بر روي Whois دامين، مي‌توانيد از مشخصات ثبت‌کننده دامين و همچنين ايميل او مطلع شويد.


قدم بعدي در «دات کام شدن» انتخاب يک فضاي اينترنتي يا Hosting مناسب است. در اين مرحله دست شما براي انتخاب بسيار باز هست. چرا که سايت‌هاي بسياري، چه ايراني و چه خارجي، وجود دارند که به ارائه خدمات هاستينگ مي‌پردازند. شما بسته به نيازتان بايد هاست نوع Linux يا نوع Windows را برگزينيد. (البته انواع ديگري نيز وجود دارد، ولي دو سيستم‌عامل لينوکس و ويندوز تقريبا عمومي‌ترند) به عنوان مثال اگر برنامه مديريت وبلاگ شما با زبان برنامه‌نويسي ASP نوشته شده است، استفاده از هاست ويندوز به شما پيشنهاد مي‌شود و يا اگر تمايل داريد براي انتشار وبلاگ‌تان از برنامه معروف موويبل‌تايپ استفاده کنيد، بهتر است که يک هاست لينوکس براي خود تهيه کنيد.
در خصوص تهيه فضاي اينترنتي بايد به مقدار فضا و همچنين پهناي‌باند ماهيانه توجه داشته باشيد. به عنوان مثال اگر مي‌خواهيد از برنامه موويبل‌تايپ استفاده کنيد، با توجه به حجم خود برنامه (حدود 5 مگابايت)، يک هاست با مقدار فضاي 20 مگابايت و با حدود 2 گيگابايت پهناي‌باند ماهيانه براي شروع مناسب است. (البته مقدار پهناي‌باند ماهيانه با توجه به حجم مطالب و عکس‌هاي وبلاگ و همچنين تعداد بازديد‌کنندگان متغير است) در هنگام انتخاب يک Host مناسب، دقت کافي به خرج دهيد و درصورت امکان با يک فرد آگاه در اين زمينه، مشورت کنيد.


پس از تهيه دامين و هاست اختصاصي خود، شما اصطلاحا «دات کام شده‌ايد» و فقط کافي است که يک برنامه مديريت محتوا بر روي هاست خود نصب کنيد و با استفاده از آن، وبلاگ‌تان را منتشر کنيد. شما براي انتخاب يک برنامه مديريت محتوا نيز دستتان باز است و با توجه به نيازتان مي‌توانيد يک برنامه دلخواه انتخاب کنيد. پيشنهاد ما استفاده از نسخه رايگان برنامه موويبل‌تايپ مي‌باشد که مي‌توانيد آن را از اين آدرس دانلود کنيد. در اين نسخه رايگان، شما اجازه ساخت حداکثر 3 وبلاگ و يک نويسنده را داريد. همچنين شما مي‌توانيد براي مديريت وبلاگ خود، از برنامه WordPress يا ديگر برنامه‌هاي مشابه استفاده کنيد. ولي با توجه به راهنما‌هاي زياد به زبان فارسي در خصوص برنامه موويبل‌تايپ و همچين وجود نسخه فارسي آن، استفاده از اين برنامه به شما پيشنهاد مي‌شود. منظور از نسخه فارسي، همان نسخه اصلي برنامه، منتهي با ترجمه‌ي فارسي مي‌باشد. براي دريافت نسخه فارسي موويبل‌تايپ به این آدرس مراجعه کنيد.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1438
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

پشتيباني رايگان براي سايت يا وبلاگ شما با گنجايش 12 گيگ


http://idrive.com

بدون شك ضرورت پشتيبان گيري از سايت يا وبلاگ بر كسي پوشيده نيست كما اينكه دوستان وبلاگ نويس زيادي در اين مورد مطلب نوشته اند از جمله آقاي رضا محمدي كه روشي جالب و ابتكاري با استفاده از فيد و ايميل گوگل براي پشتيبان گيري ابداع كرده اند كه مي توانيد در اين لينك مطالعه كنيد و يا لينكي ديگر از وبلاگ itcaffe كليك كنيد و البته سايتي هم وجود داشت كه به شما 50 مگابايت فضاي رايگان مي داد كه از RSS هم پشتيباني مي كرد و توسط آن پشتيبان گيري از وبلاگ هاي تحت بلاگفا هم ممكن بود كه متاسفانه لينك سايت در خاطرم نيست .( اگر شما اطلاع داريد لطفا در نظرات اعلام كنيد تا بقيه هم استفاده كنند )

اما غرض از پست اين مطلب معرفي سايتي است ( http://idrive.com ) كه در ابتدا و بعد عضويت به شما 2 گيگ فضاي رايگان مي دهد كه از اين فضا مي توانيد براي پشتيبان گيري از سايت يا وبلاگ خود و يا آپلود فايل هايتان و اشتراك اين فايل ها با دوستانتان استفاده كنيد كه بحث اين پست پيرامون بخش پشتيبان گيري اين سايت است . شما بعد ورود به اكانت ساخته شده در اين سايت مي توانيد 10 گيگ فضاي رايگان ديگر بدست آوريد و فضاي رايگان اكانت خود رابه 12 گيگ افزايش دهيد آن هم با دعوت دوستانتان به اين سرويس . شيوه كار هم آسان است در قسمت INVITE داخل كنترل پانل خود ID ايميل در گوگل يا ياهو يا ... و پسورد ID را وارد مي كنيد و سيستم به تمامي نشاني هاي موجود در دفترچه آدرس ايميل شما دعوت نامه عضويت مي فرستد و در خاتمه فضاي رايگان شما به 12 گيگ افزايش مي يابد . براي پشتيبان گيري از سايت يا وبلاگتان از قسمت مخصوص اينكار كه در تصوير نيز مشخص است استفاده مي كنيد . درضمن براي آپلود فايل هايتان مي توانيد از محيط كاربري و يا نرم افزار اين سايت استفاده كنيد .در خاتمه تصويري از محيط كاربري اين سرويس را قرار مي دهم كه كاملا گويا است و نياز به توضيحات اضافه را مرتفع مي سازد .



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1408
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()