قالب وبلاگ

سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

اگر شما نگران این هستید که ویروس (Virus) ، کرم (Worm) و یا سایر برنامه های بد اندیش وارد سیستم شما شوند. تنها ۳ راه وجود دارد تا شما با پیروی از آنها یک مرورگر اینترنت ایمن را داشته باشید. حال هر چه شما بیشتر برای امنیت رایانه خود اهمیت قائل هستید می توانید با بکار بردن این قوانین امنیت رایانه خود را تا میزان بسیار زیادی تضمین کنید . قوانین بسیار ساده هستند اما با این حال می بینیم که بسیاری از افراد خواه یا نا خواه قوانین را زیر پا گذاشته و هنگامی که رایانه شان با ویروس یا کرم خطرناکی روبرو شد ، تعجب می کنند که چگونه این اتفاق برای رایانه شان رخ داده است.

این قوانین را بکار برید و نگران نباشید چون قبل از اینکه مشکلی برای شما پیش بیاید قوانین مورد نیاز را برای شما بیان کرده ایم.


حال بهتر است برای دیدن این ۳ قانون طلائی ، به ادامه مطلب مراجعه کنید.

قانون طلائی اول - استفاده از اینترنت اکسپلورر(IE) را رها کنید و به کاربران فایرفاکس(Firefox) یا اپرا(Opera) بپیوندید.

اینترنت اکسپلورر یک مرورگر امن نیست چون سراسر از سوراخ های امنیتی می باشد. درست هست که اینترنت اکسپلورر ۷ ایمن تر از مدلهای قبلی خود هست اما با این وجود ایمن تر از فایرفاکس نیست.

هنگامی که پچ امنیتی اینترنت اکسپلورر عرضه شد ، مایکروسافت بخاطر اینکه پچ را در موقع زمانی مناسب عرضه نکرده بود ، رسوا شد. بر طبق روزنامه ی واشنگتن پست ، اینترنت اکسپلورر برای ۲۸۴ روز از سال ۲۰۰۶ سراسر از باگ های امنیتی پرعیب بوده است [منبع] . این مقاله تا ۹ روز برای مقایسه موزیلا فایرفاکس (Mozila Firefox) با اینترنت اکسپلورر(IE) ادامه داشت .

اگر باز هم دلایل گفته شده شما را به اینکه اینترنت اکسپلورر یک انتخاب اشتباه هست ، قانع نکرده ، پیشنهاد می کنم که گذری به ویکی پدیا بندازید تا متقاعد شوید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_Internet_Explorer

البته درست هست که دل کندن از یک مرورگر و پیوستن به مرورگر دیگر کمی سخت هست اما یک تغییر ، شاید ارزش خیلی بیشتری نسبت به آنچه دارید ، داشته باشد.
قانون اول به شما گفته شد ، بنابراین در صورتی که مایل هستید که اینترنتی امن را تجربه کنید از اینترنت اکسپلورر استفاده نکنید.

قانون طلائی دوم - از هیچ تولباری استفاده نکنید.

وقتی می گویم هیچ تولباری (Toolbar) ، منظورمان همه تولبارهاست ، تفاوتی ندارد اگر این تولبار از گوگل ، مایکروسافت ، یاهو ، سیمانتک یا هر جای دیگر باشد. تا الان من به شخصه به هیچ تولباری به طور مطلق و لازم نیاز نداشتم و نه تنها یک تولبار نتوانسته یک نیاز اساسی را برآورده کند بلکه در پشت پرده تولبارها دروازه ی دیگری را می گشایند تا چیزهای مخرب دیگری وارد کامپیوتر شما شود.

حال این روش را تصور کنید که شما داخل یک خانه هستید و بیرون از خانه از زنبور عسل پر هست . شما قصد دارید تا هیچ زنبوری وارد خانه ی شما نشود ، بنابراین سعی می کنید تا هیچ در و یا پنجره ای از خانه را نگشایید ، برای هر تولباری که نصب می شود شما یک پنجره ی این خانه را می گشایید.

اهمیتی ندارد که چقدر یک تولبار مفید است چون اینکار قابل مقایسه نیست با ریسک امنیتی بزرگی که شما با نصب هر تولباری امتحان می کنید.

بنابراین برای امتحان یک اینترنت ایمن ، هیچ تولباری نیز نصب نکنید.

قانون طلائی سوم - از برنامه های اشتراک فایل (File Sharing) همچون Limewire ، Kazaa ، Shareaza ، Edonkey ، Emule ، Bearshare و… استفاده نکنید.

محتوا و فایلهای اشتراک گذاشته شده بروی اینگونه برنامه ها از چیزهای مخرب پر شده اند . بخاطر دارم که از هر ۱۰ فایل گرفته شده از اینگونه برنامه ها یکی از آنها ویروس یا کرم و یا جاسوس بوده اند . بله درسته ، این بسیار جالب هست که شما بتوانید آهنگ های جدید یا برنامه های جدید و یا چیزهای دیگر را به صورت کامل رایگان دانلود کنید ، اما فکر کنید که وقتی به امنیت کامپیوترتان می رسید با اینکار شما در حال بازی کردن با یک اسلحه ی پر هستید.

در حقیقت من بر این باورم که مردم درک می کنند که برنامه های اشتراک فایل یک ریسک بزرگ برای ورود ویروس ها و کرمها هستند ، اما با این وجود هنگامی که رایانه ی آنها دچار یک ویروس یا کرم خطرناک می شود ، آنها گیج می شوند و از خود می پرسند که چگونه این ویروس وارد رایانه آنها شده است.

این مسئله که  شما در روز چقدر کامپیوترتان را از ویروس ها اسکن می کنید یا اینکه چقدر فایروال رایانه شما قدرتمند است ، اهمیتی ندارد. بلکه شما با استفاده از اینگونه برنامه ها در حقیقت در رایانه تان یک خط از آتش قرار می دهید که راه ورود ویروس ها ، کرم ها و … هستند.

پس بنابراین برای تجربه یک اینترنت ایمن از برنام های اشتراک فایل هم استفاده نکنید.

البته این سه قانون گفته شده مربوط به داشتن یک مرورگر ایمن می باشد ، اما چون بخش بیشتری از یک استفاده ی ما مربوط به کار کردن با مرورگرها می باشد ، بنابراین می توانید با رعایت این سه قانون امنیت اینترنت خود را به میزان بسیار زیادی تضمین کنید.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 987
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

كوكي عبارت است از يك پيغام كه سرور به مرورگر ( Browser ) شما مي فرستد. مرورگر شما اين پيغام را در يك فايل متني ( Text ) ذخيره مي كند. پس از آن هر بار كه كه شما به آن سرور مراجعه مي كنيد ( يعني يك صفحه از وب سايتي را كه روي آن سرور قرار دارد باز مي كنيد. ) يا به عبارت ديگر هر بار كه مرورگر شما (مثلاً اينترنت اكسپلورر ) در خواست يك صفحه از آن سرور مي كند اين پيغام را به آن سرور باز مي گرداند.

 

هدف اصلي كوكي ها شناسايي كاربران است تا تنظيماتي را كه كاربر بنا بر سليقه خود دفعة قبل روي يك وب سايت مثلاً ياهو انجام داده اكنون هم بتواند صفحه را با همان تنظيمات دفعه قبل برايش باز كند. براي مثال فرض كنيد در htmail يك ايميل درست كرده ايد و اكنون بعد از چند روز دوباره وارد سايت htmail مي شويد تا با وارد كردن ID (يا شناسه ) و پسورد وارد ايميل خود شويد و مشاهده مي كنيد كه با باز شدن صفحه ID شما از قبل نوشته شده است يا حتي اگر از قبل اين امكان را ايجاد كرده باشيد پسورد شما هم وارد شده فقط كافيست اينتر را بزنيد و وارد ايميل خود شويد. و زمانيكه در گوگل زبان خود را انتخاب مي كنيد و دفعه بعد كه وارد گوگل مي شويد و زبان مورد نظر شما به طور اتوماتيك انتخاب شده است همه اين كارها و بسياري از كارهاي ديگر اينچنيني بوسيله كوكي ها انجام مي شود در حقيقت از طريق كوكي ها سرور وب صفحات را مطابق عادت و سليقه شما باز مي كند و به اين طريق در وقت و حوصله شما صرفه جويي مي شود.


مشکلات کوکی ها :


كوكي ها مكانيزم كاملي براي شناسايي نيستند، ولي كارهايي را ممكن مي سازند كه شايد بدون آنها انجام همين كارهاي ساده غير ممكن بود. در اينجا به بررسي چند مشكل كه از كارايي كوكي ها مي كاهد مي پردازيم.

افراد معمولاً از كامپيوتر ها به طور مشترك استفاده مي كنند

هر كامپيوتري كه در يك مكان عمومي مانند محل كار يا حتي در خانه معمولاً‌ به طور اشتراكي چند نفر از آن استفاده مي كنند. و چندين نفر در زمان هاي مختلف بوسيله اين كامپيوتر به اينترنت متصل مي شوند. كوكي ها نمي توانند نياز همه آنها را همزمان برآورده كنند. فرض كنيد از يك مكان عمومي مانند يك كافي نت در حال خريد از يك فروشگاه اينترنتي هستيد. اين فروشگاه اينترنتي روي كامپيوتري كه از آن براي خريد استفاده مي كنيد يك كوكي قرار مي دهد تا اگر بار ديگر وارد اين فروشگاه اينترنتي شديد حساب شما را استفاده كند. فروشگاههاي اينترنتي معمولاً در اين زمينه بسيار هشدار مي دهند. يا فرض كنيد كه شما با استفاده از كامپيوتر شخصي همسرتان از فروشگاه اينترنتي آمازون خريد كرده ايد و حال اگر همسرتان بعد از شما براي خريد وارد آمازون شود فقط با يك كليك مي تواند خريد كند البته با حساب شما!


در يك كامپيوتر با سيستم عاملي مانند ويندوز NT يا يونيكس كه حسابها به طور مناسب و درست در اختيار كاربران قرار مي گيرند كمتر اين مشكلات پديد مي آيند.



اگر كوكي ها پاك شوند

اگر شما با مرورگر خود ( مانند اينترنت اكسپلورر ) مشكل داريد. و از شركت پشتيباني كنندة اين مرورگر كمك بخواهيد ممكن است اولين چيزي كه به شما بگويند تا انجام دهيد پاك كردن temporary Internet files يا همان فايلهاي موقت اينترنتي در شاخه ويندوز باشد. زمانيكه اين كار را مي كنيد تمام كوكي ها را از دست مي دهيد و اگر سايتي را كه قبلاً بازديد كرده ايد بعد از اين عمل دوباره بازديد كنيد آن سايت شما را به عنوان يك كاربر جديد فرض خواهد كرد و براي شما يك كوكي جديد مي فرستد. و به همين علت است كه بعضي از سايتها از شما مي خواهند كه در آنها ثبت نام كنيد ( يا اصطلاحاً رجيستر شويد. ) جون اگر با يك كلمه كاربري ( User Name ) و يك كلمه عبور ( Password ) شما مي توانيد وارد حوزه شخصي خود در آن سايت شويد حتي اگر فايل كوكي را از دست داده باشيد.



چندين كامپيوتر

افراد زيادي در روز از بيش از يك كامپيوتر براي دستيابي به اينترنت استفاده مي كنند. به عنوان مثال اگر شما يك كامپيوتر در محل كار و يك كامپيوتر در خانه و يك لپ تاپ براي خارج از اين دو محل استفاده مي كنيد براي هر كامپيوتري كه با آن به يك وب سايت متصل مي شويد كوكي هاي جداگانه براي هر كامپيوتر ارسال مي شود و اين سبب مي شود كه تنظيمات خود را براي هر كامپيوتر به طور جداگانه انجام دهيد كه خسته كننده است.


حل مشكلات مذكور احتمالاً به همين سادگي ها هم نيست مگر اينكه از كاربر خواسته شود در سايت مذكور ثبت نام كند.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1698
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

هنگام چت (CHAT) در یاهو و یا سرویس های دیگر مسنجر ممکن است از افراد مختلف فایلی را دریافت کنید که گاهی اوقات این فایلها برای نفوذ به کامپیوتر شما ویا دزدیدن پسوورد شما می باشند. در این زمینه روشی وجود دراد که با استفاده از آن هنگام دریافت فایل، تا حد زیادی از امنیت آن اطمینان حاصل فرمائید: - وقتی شخصی فایلی را برای شما ارسال می کند، در پیغامی که برای شما مبنی بر تایید آن می آید، نام شخص فرستنده، نام فایل، حجم آن و همچنین فرمت و از این قبیل اطلاعات در آن قید شده است. شما باید توجه داشته باشید که آیا فایلی که برای شما ارسال شده است ، از لحاظ نوع و فرمت، همان فایلی است که قرار بوده ارسال شود، یا خیر؟    
در حقیقت مثلا اگر میخواهید عکسی را دریافت نمایید، باید فایل مربوطه پسوند
JPG یا یکی از پسوند های فایلهای گرافیک را داشته باشد، ( نه اینکه فایلی با پسوند Exe و یا Bat یا Com برای شما ارسال شود و فرستنده هم مدعی باشد که این یک فایل تصویری است). در واقع فایلهایی که با نرم افزارها Magic-ps ساخته شده اند، دارای پسوند هایی نظیر SCR یا Exe و ... و یا مثل (mypic.jpg.exe) می باشند، که نشان دهنده آن است که فایل فرستاده شده، یکی از انواع فایل های ساخته شده توسط برنامه Magic-ps یا برنامه های مشابه است، که برای به دست آوردن پسوورد شما می باشد. بنا براین همواره نوع پسوند فایلهای دریافتی را زیر نظر داشته باشید و بدانید که از این طریق و قبل از هر جیز میتوانید تا حد زیادی از کیفیت، نوع و چگونگی عملکرد و ماهیت یک فایل اطلاع حاصل کنید.
برای اطمینان و امنیت بیشتر حتما یک نرم افزار ضد ویروس معروف و به روز شده بر روی کامپیوتر خود داشته باشید و همواره فایلهای دریافتی از اینترنت را اسکن نمایید تا امنیت و اطمینان شما درصد بالاتری داشته باشد و درصد تخریب اطلاعات کامپیوتر توسط ویروس ها بسیار کم شود



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1726
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

ضد ويروس قدرتمند و مطرح BitDefender يکي از محبوب ترين و قدرتمندترين نرم افزارهاي امنيتي و ضد ويروس دنيا و محصولي از کمپاني SoftWin است که در چند سال اخير طرفدار بسياري را گرد خود آورده است. شهرت اين ضد ويروس در نسخه هاي اخير عرضه شده در سرعت بسيار بالا در يافتن ويروس ها و همچنين مصرف کم منابع سخت افزاري سيستم و حافظه ي اصلي و همچنين قابليت آپديت بالا بوده است !

 

به تازگي کمپاني SoftWin علاوه بر عرضه ي جديد ترين نسخه ي اين ويروس کش برتر يعني BitDefender AntiVirus 10.0 خود همراه با ويژگي هاي متفاوت و جديد، اقدام به عرضه ي نسخه ي 10 از بسته ي امنيتي بسيار قدرتمند خود يعني BitDefender Internet Security 10 نيز به طور همزمان نموده که خبر خوشايندي براي هواداران اين ضد ويروس قدرتمند است که تمامي نيازهاي امنيتي يک سيستم را مي تواند رفع نمايد ! در ادامه با ويژگي هاي برتر و بخش هاي متفاوت نسخه ي 10 از بسته ي امينيتي قدرتمند BitDefender بيشتر آشنا مي شويم :

 

Antivirus - نسخه ي 10ضد ويروس قدرتمند BitDefender که قابليت پيدا کردن و نابودي انواع ويروس ها را با استفاده از جديدترين تکنولوژي هاي شناخت ويروس و تامين امنيتت سيستم را داراست .

 

قابليت Proactive Detection - سود بري از فن آوري B-HAVE که مخفف عبارت Behavioral Heuristic Analyzer in Virtual Environments است و به با آناليز رفتار ويروس ها در محيط مجازي قادر به شناخت رفتار مشکوک فايلها و ويروس هاي ناشناس و جديد است !

 

قابليت Permanent Antivirus Protection - پشتيباني سيستم و مراقبت از تمامي فايلها و فعاليت هاي سيستم به طور زنده با حداقل مصرف حافظه CPU و RAM .

 

ويژگي جديد Rootkit Detection and Removal ! : قابليت جديد ويروس کش BitDefender که يک ماژول جديد در آن مخصوص پيدا کردن Rootkit ها و حذف ان ها از سيستم گنجانده شده است . RootKit ها نرم افزار ها و فايلهاي ناشناسي هستندن که با نصب در سيستم قرباني کنترل آن را در حالي به طور کامل مخفي هستند به دست کارفرماي خود مي دهند !

 

ويژگي جديد Web Scanning ! : ديگر با خيال آسوده مي توانيد به گشت و گذار در وب بپردازيد زيرا اين ويژگي شما را در برابر سايتهاي آلوده حقظ مي کند .

 

قابليت Peer-2-Peer and IM Applications Protection : اين ويژگي از سيستم شما در برابر انواع خطرات و ويرسهايي که از طريق نرم افزار هاي مختلف گفتگوي اينترنتي وارد سيتسم مي شود محافظت به عمل مي آورد .

 

قابليت محافظت کامل از ايميل ها:  با نظارت بر تمامي ايميل هاي ورودي و خروجي از انتشار ويروس از اين راه شايع تا حد امکان جلوگيري مي کند .

 

و ....

 

Firewall - ديوار آتش قدرتمند و جديد BitDefender که از سيستم شما در برابر تمامي خطرات و حملات اينترنتي محافظت به عمل مي آورد و تا حد امکان تمامي راه هاي نفوذ و حفره هاي امنيتي را بر روي مزاحمان خواهد بست !

 

کنترل کامل ترافيک اينترنتي و اتصال به وبسايتهاي مختلف و تامين امنيت با زير نظر داشتن پروتوکل ها و پورت ها و ...

 

کنترل کامل تمامي نرم افزارهايي که قصد اتصال به اينترنت را دارند و آگاه سازي شما از کار آنها .

 

مخفي کردن سيستم شما در محيط اينترنت به گونه اي که بسياري از نرم افزارهاي ناشناس و مخرف حتي قادر به شناسايي سيستم شما نيز نخواهند بود .

 

ويژگي جديد و منحصر به فرد مسدود کردن اثر تمامي نرم افزارهاي Port Scan بر روي سيستم شما . Port Scab ها ابزارهايي هستند که معمولا براي بررسي آسيب پذيري سيستم شما به کار مي روند .

 

Antispam  - ضد اسپم و نامه هاي ناخواسته و الوده ي جديد BitDefender که از سيستم شما در برابر اين راه شايع ايجاد مزاحمت و تبليغات و آلوده سازي اينترنتي محافظت به عمل مي آورد .

 

Antispyware - ضد جاسوس قدرتمند و جديد BitDefender که قادر به شناسايي و نابودي جديدترين جاسوس ها نرم افزارهاي مخرب و مزاحم اينترنتيست که امروزه آسيب هاي ناشي از اين نرم افزارها از ويروس ها نيز بسيار شايع تر است ! از جمله Spyware هاي شايع مي تواند به Adware ها، Dialer ها، Hijacker ها و تروجان ها و... اشاره نمود .

 

Parental Control  - بخش کنترل واليدن جديد BitDefender که امکان تحت نظر داشتن و فيلترينگ و کنترل کامل سيستم را به صاحب آن مي دهد تا آن گونه که وي مايل است از سيستمش استفاده شود !

 

ويژگي هاي جديد و قدرتمند Web Filtering براي فيلتر کردن وبسايتهاي مختلف در سيستم، ويژگي Web Keyword Filter براي فيلتر کردن کلمات کليدي به گونه اي در صورت وجود کلمه ي مورد نظر وبسايت مذکور فيلتر شده و نمايش داده نشود و همچنين ديگر ويژگي جديد Mail Keyword Filter که براي فيلتر کردن کلمات کليدي در ايميل هاست به گونه اي در صورت وجود کلمه ي مورد نظر ايميل مذکور فيلتر شده و نمايش داده نشود !

 
Hourly Updates قابليت جديد آپديت ساعتي نرم افزار براي شناسايي جديدترين ويروس هاي لحظه به لحظه ي شناخته شده ي دنيا !


:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1769
|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

با رعایت نکات زیر امکان بسته شدن یا بدست اوردن پسورد در یاهو رو به حداقل برسونید:

1. اینکه پسورد یاهو هک شه دیگه دورانش گذشته اونقدر یاهو امنیتش رو بالا برده که دیگه باید خواب بدست اوردن پسورد رو فقط ببینیم اگرم الان میگن فلانی پسورد یکی رو بدت اورده فقط به علت بی احتیاتی خودشه که دلایلش رو پایین نوشتم

2.اقا جان وقتی کارتون با مسنجر یا mail box تموم میشه حتمآ sign out کنید این موضوع خیلی مهمه در مبحث استفاده از ردپاها یا همون cookies ها روشی هست که هر چند تعداد خیلی کمی میتونن ازش استفاده کنن ولی میتونن از همین ردپا ها استفاده کنن و ایمیل های شما رو بخونن ولی با این روش نمی تونن پسورد بدست بیارن

3.حتمآ از پسورد های امن استفاده کنید مثلآ ورندارین شماره تلفن خونتون رو بزارین پسورید یا اسم دوست دختر یا دوست پسرتون رو سعی کنید از کارکترهایی مثل @ در پسورد خودتون استفاده کنید این موضوع به خاطر اینه که با پسورد یاب ها نتونن کلمه عبورتون رو بدست بیارن هر چند باز بخاطر بالا رفتن امنیت یاهو این کارم تخته شده!

4.اقا یارو میگه میخواد واست فایل بفرسته مثلا عکس خودشو شما به سه شماره میگرید بعدم اجرا میکنید اخر سرم میگید error داد یارو هم میگه اشکال از سیستم خودت شما میگین بیخیال حالا بگو منو چندتا دوست داری!!!!!!!!!

5.وقتی یه فایلی فرستاده میشه به پسوند اون دقت کنید دیگه تابلو که پسوند عکس چیزایی مثل gif/jpg و.... هست و فایل های اجرایی exe/com/bat که اکثرا تروجان ها در قالب exe فرستاده میشه

6. بعضی ها میان زرنگی کنن ور میدارن بعد از پسوند فایل چند تا space میزنند همون طوری که میدونید در ویندوز نام فایل ها تا 11 کاراکتر نشون داده میشه و اگه بیشتر بشه ....... میزاره به اینم هواستون باشه که طرف کلک رشتی نزنه

7.این دیگه واقعا دورانش گذشته اونم استفاده از fake login هستش هر چند الان این راه بیشترین قربانی رو میده هواستون باشه تو هر صفحه که میرید تا لاگین دیدید ور ندارین پسوردتون رو بدید چون با اینکار پسورد خودتون رو دو دستی تقدیم به اون کسی کردین که این صفحه رو ساخته

8. یه کلک رشتی که کمتر به فکر کسی میرسه گذاشتن یک تروجان به جای فونت مخصوص یک سایته که روشی که هنوز خیلی لو نرفته فرض کنید وارد یک صفحه میشید که اصلا نمیتونید فونتشو بخونید حالا یه لینک پایین گذاشته که گفته اقا جان این فایل رو دریافت کنید بعد از نصب میتونید متن صفحه رو بخونید حالا حساب کنید به جای فایل مربوط به فونت یک تروجان باشه!

9.یه نکته ای هست اونم در مورد بسته شدن مسنجره ببینید یکی از دلایل اصلی که شما تو ایمیل میتونید برید ولی مسنجرتون باز نمیشه استفاده از بوترهاست که اینم بر میگرده به سیستم امنیتی جدید یاهو که ممکنه مسنجر شما رو برای چند روز ببنده میگن هیچ راهی نیست که خود ادم درستش کنه و باید منتظر موند تا یاهو دلش به رحم بیاد و مسنجر رو باز کنه ولی باز میگن در این حال استفاده از yahoo messenger 5.0 تونسته به یه عده ادم کمک کنه

10. اگر نه تو مسنجر میرید نه تو یاهو میل و اون پیغام گند بسته شدن ID رو میبیند که متاسفانه راهی برای درست کردنش نیست به جز اینکه زنگ بزنید یاهو دو ساعت صحبت کنید تا راضی بشن که خوب این موضوع واسه کسایی که تو امریکان مثلآ برن دم در شرکت یاهو چهار تا داد بزنن یا چرخ ماشین اون دوتایی که یاهو رو ساختن پنچر کنن یا مثلا یه هزاری بزارن تو جیب یارو مثلآ بگن ما فامیل اقای پشکل پناهیان هستیم شاید یه کاری براتون کردن ولی کلآ اگه اینجوری شد دیگه باید به طور کامل و برای همیشه بیخیال id تون بشین

11.یه سری password sender هست مثل k2ps که تمام پسوردهای کامپیوتر شما مثل اشتراک یا یاهو رو برای طرف میفرسته که باز اینم باید فایل مربوطه رو سیستم قربانی اجرا بشه خوب اگه طرف هواسش باشه چی رو داره اجرا میکنه مشکلی براش پیش نمیاد

12. شاید مهمترین نکته که خیلی ها بهش تاکید دارن استفاده از یک دیوار اتش مطمئن و همچنین یک انتی ویروس قوی هست که هر دویه این برنامه ها همیشه باید بروز باشن مثلآ برای دیوار اتش میتونین از zone alarm یا black ice استفاده کنید انتی ویروسم norton , pc-cillin , mcafee پیشنهاد میشه

13. هیچ وقت cookies های اینترنت اکسپلور رو نگه ندارید و همیشه پاک کنید برای این کار در از منوهای بالایه صفحه گزینه Tools رو انتخاب کنید و بعد delete cookies رو بزنید یا کلا از setting گزینه never رو بزنید تا دیگه ردپایی از شما باقی نمونه



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 816
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()